مقاله زیر درباره سنت گرایی می باشد. و شامل: مفهوم سنت گرایی - فیلسوفان سنت گرا- حکمت خالده از نظرشوآن- وحدت باطنی و کثرت ظاهری ادیان- حکمت جاویدان اصیل- سنت گرایی علم دینی سیدحسین نصر- نقدتجددگرایی نصر و ... است .
جزئیات بیشتر در ادامه مطلب + دانلود فایل مقاله


پیشینه داخلی و خارجی:
دارد
منابع فارسی:
دارد
منابع لاتین:
دارد
نوع فایل:
Word قابل ویرایش
تعداد صفحه:
40 صفحه
کد:
1212 mg


فهرست عناوین و قسمتی از این مقاله:

مقاله زیر درباره سنت گرایی می باشد. و شامل: مفهوم سنت گرایی - فیلسوفان سنت گرا- حکمت خالده از نظرشوآن- وحدت باطنی و کثرت ظاهری ادیان- حکمت جاویدان اصیل- سنت گرایی علم دینی سیدحسین نصر- نقدتجددگرایی نصر- امکان علم دینی از نظر سنت گرایان- اصول سنت گرایان - تقسیم بندی علوم سنتی- علم قدسی- علم مقدس- ابعاد علم قدسی- بعد ثبوتی- بعد اثباتی- حکمت خالده- وحدت متعالی ادیان- فهرست منابع- منابع لاتین.

سنت گرایی نوعی نظریه پردازی و آموزه ها و اصول کسانی است که از قبول و تبعیت سنت دفاع می کنند و سنت را قابل اعتمادتر از افکار و احساسات و افعالی می دانند که بر اثر تجربه و تفکر شخصی حاصل شده اند. سنت گرایان نگاهی کاملا مثبت به سنت داشته و معتقدند که با احیای سنت می توان آینده بهتری را نسبت به آنچه تجدد برای انسان فراهم کرده است، تحقق بخشید. (فکری ،1392، ص. 28 ). فریتیوف شوآن، رنه گنون و دکتر نصر سنت را اینگونه بیان می دارند «سنت پیوندی است که انسان را به حقیقت الهی می رساند ». در یک تمدن سنتی تمام فعالیت ها بر اساس اصولی با منشأ الهی استوار است. (نصر، 2006، ص . 175).


 خرید آنلاین و دانلود فوری این محصول (این محصول در هیچ سایت مشابهی وجود ندارد) سال انتشار : 1403

69000 تومان

با نخفیف : 49000 تومان

قبل از کلیک ابتدا شماره یا کد فایل را یادداشت کنید در مرحله بعد باید وارد کنید. 

انتخاب جدیدترین موضوعات پایان نامه روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی و انجام تخصصی پروپوزال(دانلود نمونه کار پروپوزال)::

شماره تماس: 09011853901
جهت ارسال سریع پیام در پیام رسان های زیر نام هر یک را لمس کنید.