کیفیت : درجه عالی
قسمت هایی از این پروپوزال :
اهداف فرعی
1- بررسی تاثیر آموزش ارتقاء هوش هیجانی بر کاهش وابستگی به فیس بوک
2- بررسی تاثیر آموزش ارتقاء هوش هیجانی در کاهش وابستگی به فیس بوک پس از گذشت 1 ماه
سؤالات و فرضيه هاي تحقیق
1- آموزش ارتقاء هوش هیجانی موجب کاهش وابستگی به فیس بوک می شود.
2- پس از گذشت 1 ماه تاثیر آموزش ارتقاء هوش هیجانی بر کاهش وابستگی به فیس بوک تداوم خواهد داشت.
تعریف عملیاتی و مفهومی متغیرهای تحقیق
تعریف مفهومی هوش هیجانی : به عنوان توانایی درک و بیان هیجانات، استفاده از آن و مدیریت هیجان ها درخود و سایر افراد تعریف شده است.( سالوی، بیدل و دتیلی رومای ر به نقل لز چرنیس ، 2002 ، نقل از گلستان جهرمی،1383).
وابستگی به فیس بوک : وابستگی به معنای عادت کردن غیر طبیعی جسمی یا روانی به هر ماده یا فعالیت خاص است از نشانه های اعتیاد ،اختصاص دادن زمان بیش از حد برای یک کار یا فعالیت های مرتبط با یک ماده خاص است که در ازای آن زمان برای انجام دیگر کارهای ضروری زندگی فدا می شود.
همچنین فرد معتاد در صورت فقدان دسترسی به ماده یا فعالیت مورد نظر ،دچار علائم ذهنی –روانی یا جسمی می شودکه اصطلاحات هآ علائم ترک گفته میشود از دیگر نشانه های وابستگی این است که فرد به آسانی نمیتواند فعالیت یا ماده مورد نظررا ترک کند وبرای اجتناب از علائم ترک یا رسیدن به آرامش روانی،نیازمند تکرار مصرف ماده یا فعالیت مورد نظر است.
در قالب یک جمله یعنی اینکه: ”ما در ارتباط با شبکه های اجتماعی آنچنان مجذوب شدهایم که احساس میکنیم با نبودن آن، ما نیز نابود میشویم“.)خدایی فر ،1392) تعریف عملیاتی: وابستگی به فیس بوک : نمره ای که فرد در آزمون وابستگی به فیس بوک کسب می کند.
هوش هیجانی: نمره ای که فرد در آزمون هوش هیجانی بار–ان کسب می کند. جامعه آماری جامعه آماری مورد مطالعه این پژوهش متشکل از کلیه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهر تهران در کلیه رشته ها است که در نیمسال تحصیلی 92-1393 مشغول به تحصیل بودند.