یافتن موضوع جدید پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی نمی تواند به صورت یک عنوان آماده در محیط اینترنت باشد و این یک تصور غلط است بلکه انتخاب موضوع تا زمانی که در ایرانداک ثبت نشود باید محرمانه باشد.

مقاله زیر می تواند در زمینه روانشناسی کودکان استثنایی حاوی برخی مفاهیم و متغیرهای مهم باشد:

آسیب دیدگی گوش میانی :

این نوع آسیب دیدگی ها معمولاً جدی تر از آسیب دیدگی گوش خارجی است ولی کمتر باعث ناشنوایی می شود و بیشتر باعث سخت شنوایی می شود. رایجترین نوع مشکل گوش میانی التهاب گوش میانی است این بیماری اغلب در کودکان زیر دو سال رخ می دهد.

و هم چنین در میان کودکان گام شکافته و سندرم داون هم رایج تر است، علت آن نابهنجاری جسمانی شیپوراستاش است.

بیماری دیگر التهاب غیر حمایتی گوش میانی یا التهاب جدی گوش میانی است و معمولاً ناشی از قطع کارگزاری شیپوراستاش مثل فشار منفی در گوش میانی است که موجب تورم آسترگوش میانی در حفره میانی می گردد.

مشکل دیگر اما کمتر رایج اتوس لکروز است که یک بیماری استخوانی است که باعث چسبیدن استخوان رکابی به دریچه بادامی است از دیگر عوامل تورم ها در گوش میانی و فرد به سر است.

آسیب دیدگی گوش درونی ـ شدیدترین آسیب دیدگی در این قسمت است. علل این اختلال ممکن است ارثی یا اکتسابی باشد.

رایج ترین نوع این بیماری ها ارثی هستند. نقایص اکتسابی شنوایی عبارتند از عفونت های باکتریایی، عفونت های ویروسی، آنوکسی (محرومیت اکسیژن) هنگام تولد، عفونت های پیش از تولد، ناسازگاری RH. ویروس ستومگالو مادرزادی (cmv) به عنوان یکی از عوامل آسیب دیدگی شنوایی شناخته شده است.

یکی دیگر از عوامل از دست دادن شنوایی سر و صداهای زیاد است.

رشد زبان و گفتار: هر چه آسیب دیدگی و ناشنوایی کودکان ناشنوا زودتر رخ دهد آن ها که دچار نقص زبان بیشتری هستند عوامل متعددی باعث می شود که یک کودک ناشنوای مادرزاد مشکل بیشتری نسبت به دیگر کودکان داشته باشد سه مشکل عمده عبارت است از:

1ـ آن ها پس از تولید اصوات از پس خوراننده مناسب برخوردار نمی شوند.

2ـ آنان از بزرگسالان تقویت کافی دریافت نمی کنند. 3ـ آنان قادر به شنیدن بسنده زبان یک مدل بزرگسالان نیستند.


مشاوره و انجام پروپوزال، پایان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید