موضوعات جدید پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی و بالینی را تنها با خواند مقالات تخصصی این سایت انتخاب کنید.

متن زیر حاوی متغیرهای مهمی است که برای انتخاب موضوع پایان نامه ارشد روانشناسی عمومی کمک کننده است :

سایق یا غریزه :

فروید به سایق (زیستی است) اعتقاد داشت و انگیزه جنسی و پرخاشگری را سائق تلقی کرد (یا روانکاوان معاصر، به میل (که شناختی است) اعتقاد دارند و انگیزه جنسی و پرخاشگری را میل تلقی می کنند. الگوی میل بازنگری شده در اصل همان نظریه ناهمخوانی انگیزش است که می گوید: افراد در هر لحظه، هشیارانه یا ناهشیارانه، از حالت موجودشان آگاه اند و هنگام مواجه شدن با تقریباً هر موقعیتی، مقداری حالت خوشایند را احساس می کنند.

روان کاوان معاصر معتقدند که امیال روانی، نه سایق های غریزی، رفتار انسان را تنظیم و هدایت می کند. انگیزش در رابطه با امیال، از افکار ناشی می شود که افکار از مشکلات موجود در سازگاری موفقیت آمیز با محیط شخص و روابط میان فردی او سرچشمه می گیرد. اما انگیزش در رابطه با سایق های غریزی، از نیازهای بدن ناشی می شود. 

فروید بر فرایندهای درون فردی تاکید داشت. روانکاوان معاصر، بر فرایندهای میان فردی، تاکید دارند.

روان کاوی معاصر به این نتیجه رسیده اند که بهتر است به جای پی بردن به آشفتگی ناهشیار که از غرایز ناشی می شود (درون فردی)، به آشفتگی هایی که از روابط سرچشمه می گیرند، بپردازند (میان فردی) 

نظریه روان پویشی جدید: بر 4 اصل استوار است:

اصل اول) بیشتر زندگی روانی ناهشیار است (بر ناهشیار تاکید دارد) .

اصل دوم) فرایندهای ذهنی به موازات یکدیگر عمل می کنند (بر تعارض پویشهای روانی تاکید دارد).

اصل سوم) رشد سالم مستلزم پیش روی از شخصیت ناپخته و وابسته به شخصیتی است که پخته تر و مستقل تر باشد (بر رشد خود تاکید دارد) .

اصل چهارم) نمودهای ذهنی از خود، دیگران و روابط در کودکی شکل می گیرند و انگیزش اجتماعی بعدی فرد را هدایت می کنند. (بر نظریه روابط شیء تاکید دارد).

اصل اول به تاکید بر ناهشیار مربوط می شود. این اصل موکداً می گوید، افکار، احساسات و امیال در سطح ناهشیار وجود دارند.

اصل دوم بر تعارض روانی پویشهای روانی تاکید می ورزد. این اصل می گوید ، فرایندهای انگیزشی و هیجانی اغلب به موازات یکدیگر عمل می کنند. یعنی افراد معمولاً چیزی را می خواهند و از آن می ترسند. این بدون استثنا یک قاعده است که افراد احساسهای متضادی دارند که آنها را به شیوه ای متضاد بر می انگیزند.

فرض سوم، بر رشد خود تاکید دارد. روان شناسان خود در حالی که به اهمیت انگیزشی انرژی جنسی و پرخاشگری واقف اند بر این اثر تاکید می ورزند که چگونه ما از موجودی نسبتاً ناپخته، آسیب پذیر، خودمحور، خودشیفته به موجودی نسبتاً پخته، انعطاف پذیر، همدل و مسئول تحول می یابیم.

اصل چهارم، بر اهمیت نظریه روابط شیء تاکید می کند. این اصل می گوید هنگامیکه افراد از خود، دیگران، و روابط شان نمودهای ذهنی تشکیل می دهند، الگوهای ثابت شخصیت در کودکی شکل می گیرند.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید