هزینه انجام و سفارش تهیه و نگارش پروپوزال کارشناسی ارشد روانشناسی رشد و دیگر گرایش های روانشناسی با نرخ مناسب قابل برآورد است.

 مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
مناطق قشرمخ:

1ـ مناطق اصلی حرکتی: بخش های بدن به طررزی وارونه در قشر حرکتی منعکس می شود.

2ـ منطقه ی اصلی حسی ـ تنی: در قطعه آهیانه یی که بین شیارمرکزی و حرکتی است در تحریک هر نقطه در سمت مخالف آن در بدن تجربه حسی ایجاد می کند این ناحیه را منطقه اصلی حسی ـ تنی می نامند. منطقه اصلی بینایی: پشت هر قطعه پس سری، هر رشته عصب بینایی در مسیر عصبی خود به قشر و به منطقه مقابل آن می روند، آسیب به منطقه اصلی بینایی باعث نابینایی می شود و از این نکته گاهی برای تعیین محل دقیق غده ی مغزی یا سایر آسیب های مغزی استفاده می شود.

منطقه اصلی شنوایی: این منطقه در سطح قطعه گیجگاهی و کناره ی هر نیمکره قرار دارد. ارتباط هر منطقه شنوایی بامنطقه مقابلش نیرومندتر است. منطقه ی تداعی: بخش بزرگی از قشرمخ که به طور مستقیم درگیر فرایندهای حسی و حرکتی منقطه تداعی می گویند. منقطه تداعی پیشانی نقش پراهمیتی در فرایندهای فکری لازم برای حل مسأله دارد و آسیب قطعه پیشانی منجر به (از دست دادن توان حل مسأله می شود) و فرد از عمده ی حل مسأله بر نمی آید.

مناطق ارتباط خلفی: در جو از مناطق اصلی حسی قرار دارند و شامل ناحیه های کوچکتری هستند که هر یک به حس معینی اختصاص دارد آسیب دیدن این منطقه ای (گیجگاهی) باعث ایجاد (کاستی هایی در بازشناسی و تمییزشکل ها) از هم می شود و فرد از بازشناسی شکل و یا تشخیص آن از شکل های دیگر عاجز است.

ناقرنیگی های مغز: در نگاه نخست دو نیمه مغز آدمی همچون تصویر آیینه ی یکدیگر به نظرمی رسند . 1ـ نیمکره چپ تقریباً همواره بزرگتر از نیمکره راست است. 2ـ درنمیکره راست رشته های عصبی درازی که مناطق بسیار دور از هم مغز را به هم ارتباط می دهند فراوانند حال آن که در نمیکره ی چپ رشته های بسیار کوتاهتری فراون است که ارتباط های بسیار زیادی را در منطقه ی محدود میسر می کند.

منقطه بروکا: در سال 1860 بروکا پزشک فرانسوی، منطقه بروکاراته در گویایی نقش مهمی دارد را در مغز بیماری کشف کرد بروکا در ناحیۀ از منطقه پیشانی نیمکره چپ قرار دارد درست بالای شیار جانبی، آسیب به منطقه بروکا باعث اختلال در تولید گفتار می شود مناطق درگیر در فهم گفتار، توان نوشتن و درگ نوشتار در نیمکره چپ قرار دارد و به این ترتیب هرگاه نیمکره ی چپ دچار سکته مغز ی می شود بیشتر احتمال اختلال گویایی می رود. آسیب در منطقه پیشانی در نیمکره چپ با نوعی اختلال به نام زبان پریشی لبانی ارتباط دارد و نمی تواند کلمات را درست ادا کند، بسیار آهسته و پرزحمت حرف می زنند و فقط کلمات کلیدی را به کار می برند.

اسم ها را به صورت مفرد به کار می برند، صفت ها، قیدها و حروف اضافه را حذف می کنند در فهم چیزها مشکلی ندارد در افراد سالم مغز به صورت کل یکپارچه عمل می کند به این معنا که اطلاعات هر نیمکره فوراً از راه نوار یهبنی از رشته های عصبی ارتباطی به نام جسم پینه ایی به نیمکره دیگری منتقل می شود. در بعضی موارد این پل ارتباطی (جسم پینه ایی شکل آفرین می شود بنابراین توانسه اند با عمل جراحی این جسم پینه ای را در مغز انسان برداشته اند درواقع ایجاد مخ دوباره کرده اند بدون آن که برای فردمشکلی ایجاد شود.

پیشاهنگ کار در زمینه ی مخ دوپاره راجراسپری است که در سال 1981 به خاطر پژوهش هایی در علوم عصب نگر جایزه ی نوبل دریافت کرد. 1ـ آزمودنی دوپاره مغز فقط فعالیت هایی را که درنیمکره چپ مغزش می گذرد می تواند از راه گفتار بیان کند. 2ـ در افراد دوپاره مغز آن چه نیمکره راست ادراک می کند به آگاهی هشیارانه ی نیمکره ی چپ منتقل نمی شود. 3ـ با قطع جسم پینه ایی هر نیمکره از فعالیت نیمکره ی دیگر بی خبر می ماند.