انجام با دقت و به موقع پروپوزال کارشناسی ارشد رشته روانشناسی مانند گرایش روانشناسی محیط و روانشناسی کار پذیرفته می شود.

 

مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
ناهماهنگی شناختی اساساً حالتی از تنش است که از داشتن دو فرایند شناختی (اندیشه ها، نگرش ها، باورها، عقاید) همزمان که از نظر روانشناسی نامتجانس هستند، حاصل می شود. به دیگر سخن، دو فرایند شناختی در صورتی باهم ناهماهنگ هستند که هنگامی که تنها این دو شناخت مورد نظر باشند، نقیض یکی، از دیگری منتج شود.

از آنجا که پیدایش حالت ناهماهنگی شناختی ناخوشایند است، مردم برای کاهش آن برانگیخته می شوند. این حالت تقریباً شبیه فرایندهایی است که در ایجاد و کاهش سائق هایی چون گرسنگی و تشنگی دخالت دارند، با این تفاوت که در اینجا، نیروی سائق، ناراحتی شناختی است، نا ناراحتی فیزیولوژیکی. اعتقاد هم زمان به دو عقیده نامتجانس، بی معنی و نامفهوم است. نظریه ناهماهنگی شناختی، مردم را به موجوداتی منطقی ترسیم نمی کند، بلکه آنان را موجوداتی دلیل تراش مجسم می سازد.

بنابر مفروضات زیربنایی این نظریه ، ما آدمیان آنقدر هم برای صحت فکر و عمل خویش، برانگیخته نیستیم. بلکه در ما این نگرش وجود دارد که تصور کنیم فکر و عملمان درست است. گاهی انگیزش شخص برای درستی و انگیزش او برای اعتقاد به درست بودن، در یک جهت عمل می کنند. اگر کسی نسبت به انجام عملی، از قبیل ترک سیگار، تعهدی برعهده بگیرد و بعد نتواند از پس آن برآید، خودپنداره او به عنوان فردی قوی و خوددار، مورد تهدید قرار می گیرد. البته این عمل، ناهماهنگی برمی انگیزد. یک راه برای کاهش ناهماهنگی و بازیابی احساسی سالم نسبت به خود این است که وابستگی خود را با این تصور که سیگار کشیدن خطر چندانی ندارد، بی اهمیت جلوه دهد.

پیکارهای اطلاعاتی هنگامی که هدفشان تغییر نگرش ریشه دار باشد، بی تأثیرند. اگر مردم به نگرشی متعهد باشند اطلاعاتی که به آنها عرضه می شوند، ایجاد ناهماهنگی می کنند و اغلب بهترین راه برای کاهش ناهماهنگی، نپذیرفتن یا تحریف آن اطلاعات است. هرچه تعهد شخص نسبت به نگرشی بیشتر باشد، تمایل وی برای نپذیرفتن شواهد مغایر و ناهماهنگ، بیشتر خواهد بود.