کارشناسی ارشد رشته روانشناسی و در زمینه روانشناسی زبان تنها با مطالعه و اطلاع از متغیرها و موضوعات مربوطه امکان پذیر است.

با استفاده از راهنمای انتخاب موضوع (سمت چپ همین صفحه) و مقالات این سایت می توانید موضوع انتخاب کنید:
رشد زبان: هنوز چگونگی رشد زبان نوزادان به صورت اسرار آمیزی است، البته پژوهش های اخیر نشان دهنده ارتباط میان نوزاد و مراقبان وی به وسیله:

ارجاع مشترک به اشیاء (برای مثال آه نگاه کن)

کنش مشترک (بازی مشترک والدین با کودک)

نوبت گیری (اغلب در خلال کنش مشترک)

تغییرات موقعیتی (بازی در هنگام استحمام) می باشد.

نوزادان در سه ماهه اغلب ملوچ ملوچ را آغاز می کنند و در چهار ماهگی به غان و غون می پردازند یعنی اصوات دیگران را تکرار می کنند و به زودی این غان و غون به بازی کلامی می شود یعنی سعس در مشارکت در گفتار بزرگ ترها دارند.

پس از دو ماهگی زبان کودک به شدت رشد می کند. بیانات تک کلمه ای جای خود را به گفتار بسیار نزدیک نحوی که مورد استفاده بزرگسالان در موقع گفتگو با دیگران است می دهد.

در دو سالگی کودکان بع طور معمول از بیاناتی بهره می برند که به طور متوسط حدود دو کلمه دارد، در پنج سالگی، جملات آن ها شش کلمه ای می شود در دو سالگی گنجینه لغات آن ها ممکن است شامل چند صد کلمه باشد و در پنج سالگی این مقدار افزایش می یابد و از آن پس نرخ شتابان می گیرد.

هنگامی که کودکان وارد پنج سالگی می شوند گفتار آن ها از سوی بسیاری از افراد قابل فهم است و به هنگامی که وارد مدرسه می شوند گویندگانی روانی برای اغلی خصوصیات ریخت شناسی زبان هستند


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید