راهنمای انتخاب موضوع پروپوزال پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی ازجمله روانشناسی رشد در بالای همین سایت سمت چپ قرار دارد.

با استفاده از راهنمای انتخاب موضوع (سمت چپ همین صفحه) و مقالات این ساییت می توانید موضوع انتخاب کنید:
سال های 11 و 12 سالگی را سال های دگرگونی، 13سالگی به خود گراییدن یا در خود فرو رفتن 14سالگی از خود بیرون آمدن به دیگری گراییدن، 15 سالگی سن تعادل.

محتوا و ساختار هر مرحله شامل:

1ـ مرحله از آغاز تولد تا یک ماهگی: نوزاد زندگی برون رحمی را شروع می کند و فرصتی است تا طفل رفتارهای عصبی و حرکتی مقدماتی خود را با محیط سازش دهد. هیچ تحول روانی خاصی در این مرحله وجود ندارد. این مرحله، مرحله تطبیق یا سازش کلی با محیط و بیشتر در شکل بازسازی فعالیت های فیزیولوژیک است.

2ـ مرحله از یک تا 7 ماهگی: به تدریج فعالیت های حرکتی در کودک شروع می شود و محیط اطراف را لمس می کند از حدود 6 ماهگی این فعالیت ها جنبه بصری دارند و کودک از راه دیدن است که محیط را درک می کند وبه کشف اشیاء می پردازد. از نظر هیجانی و اجتماعی در این مرحله یعنی سه ماه بعد از تولد کودک، اولین لبخند در وی مشاهده می شود و متدرجاً رفتار بزرگسالان را تعبیر می کند و معنایی برای آنها قائل می شود.

3ـ مرحله از هفت تا 18 ماهگی: این مرحله مرحله فعال تحول حرکتی محسوب می شود و این مرحله کودک به زودی ظرفیت نشستن، سرپا ایستادن و راه افتادن را به دست می آورد.

4ـ مرحله از هجده ماهگی تا 3 سالگی: راه رفتن و حرف زدن استقرار پیدا می کند و کودک از نظام نمادی استفاده می کند و زبان باز می کند و با محیط رابطه کلامی برقرار می کند و کودک از ظرفیت تجسمی برخوردار است، حیوان متفکر می خواند یعنی می تواند فکر کند و ایجاد ارتباط کند و زمینه گفتاری در او به وجود می آید و از الفاظ استفاده می کند و جنبه لفظی فعالیت های خود را توسعه می دهد.

5 ـ مرحله از 3 تا 5 سالگی: مرحله پیش دبستانی است و زمانی است که کودک بر سر دو راهی قرار می گیرد. تحول سریع است و حرکات بالهوسانه هستند.

6 ـ مرحله 5 تا 10 سالگی: سن دبستانی کودک است و در آن یک ردیف اعمال فرا واقع بینانه دیده می شود و در ذهن او مسائل جاندارپنداری موج می زنند با این همه مرحله ای است که کودک سعی می کند خود را با محیط تطبیق دهد و این مرحله بُعد اجتماعی به شکل برون خانوادگی وارد میدان می شود، کودک در مرکز ثقل توجه قرار دارد، کودک به طرف ناوابستگی و استطال پیش می رود و مقدمات نوجوانی پی ریزی می شود و دخترها و پسرها در این مرحله خود را از یکدیگر کنار می کشند.

7ـ مرحله از 10 تا 16 سالگی: به گستره نوجوانی اختصاص دارد که شامل 4 سطح می شود:

الف) یازده و دوازده سالگی زیر مرحله یا گذرگاه تغییرات و دگرگونی هایی هستند که کودک دیروز را به نوجوان امروز مبدل می سازد.

ب) سیزده سالگی زیر مرحله یا زمانی است که نوجوان در خود فرو می رود و تازگی های خویش را تجربه می کند.

ج) چهارده سالگی زیر مرحله از خود برون آمدن و روی آوردن به دیگران و خود را در مراحل زندگی زندگی اجتماعی قرار دادن است.

د) پانزده سالگی را باید پایان نوسان های بزرگ گریز و آویز یا سطح تعادل پایان نوجوانی قلمداد کرد.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید