چگونه موضوع پروپوزال پایان نامه ارشد روانشناسی زبان انتخاب کنیم؟ یکی از راه های خواند راهنما و نیز مطالب این سایت است.

مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
اگر یک مبلّغ، استدلال های مختلف را بازگو کند، ممکن است حاکی از این باشد که وی فردی عینی و عادل است.

این امر می تواند تأثیر او را افزایش دهد. از سوی دیگر، اگر یک مبلّغ به ذکر استدلال های طرف دیگر مسأله بپردازد ممکن است برای شنوندگان این برداشت به وجود آید که موضوع بحث انگیز است. این کار می تواند اذهان آنها را مغشوش کند، آنان را مردد سازد و احتمالاً از قابلیت متقاعدسازی پیام بکاهد.

با در نظر گرفتن این امکانات برای خواننده جای شگفتی نیست که رابطه ساده ای بین یک جانبه بودن استدلال ها و تأثیر پیام وجود ندارد.

این موضوع به خبرگی شنوندگان بستگی دارد. هرچه شنوندگان خبره تر باشند، احتمال اینکه با استدلالی یک جانبه مجاب شوند کمتر است و احتمال متقاعد شدن آنها با استدلالی که دلایل مخالف را نیز بازگو می کند و در ابطال آنها بکوشد بیشتر است.

بیشتر احتمال می رود که یک شخص خبره، از بعضی استدلال های مخالف آگاه باشد و هنگامی که مبلّغ از ذکر آنها احتراز جوید شنوندگان خبره او به این نتیجه می رسند که او یا عادل نیست یا از عهده ابطال این گونه استدلال ها برنمی آید. از سوی دیگر یک شخص کم اطلاع، کمتر از وجود استدلال های مخالف خبر دارد.

اگر دلایل مخالف نادیده گرفته شوند وی مجاب خواهد شد و اگر این دلیل عرضه شوند، سبب اغتشاش ذهنی او خواهد شد. عامل دیگری که نقش حیاتی ایفا می کند، موضع اولیه مخاطبان است.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید