انتخاب موضوع پروپوزال پایان نامه ارشد روانشناسی کودک همواره به بررسی آخرین مباحث مربوط ارتباط دارد.

برای نوشتن یا انتخاب موضوع پروپوزال و پایان نامه روانشناسی خواندن این مطلب بسیار کمک کننده است:
فعالیت شدید:

نوزاد می تواند ساکت باشد یا سروصدا راه بیندازد، نق بزند یا ناله کند، فعالیت های حرکتی پراکنده زیاد مشاهده می شود، چهره می تواند آرام یا عصبانی باشد، درست مثل این که کودک گریه می کند، تنفس منظم است. گریه های نوزاد یک واکنش ذاتی و غیرارادی است.

اهمیت آنها از نظر سازگاری بسیار زیاد است. کودک به وسیله ی گریه ها ناراحتی خود را نشان می دهد و والدین یا دیگران را وادار می کند که دست به کار شوند، مراقبت های لازم را به عمل آورند و راحتی او را بازگردانند. در واقع گریه ها اصلی ترین وسیله ی ارتباطی نوزاد است.

در حدود دو ماهگی، گریه های نامنظم و دلبخواهی ظاهر می شود و در حدود 9 ماهگی، کودک مدت کمتری گریه می کند و گریه های خود را نیمه تمام می گذارد تا اثر آنها بر اطرافیان را مورد بررسی قرار دهد.

گریه های نوزاد، برای تشخیص به موقع برخی ناهنجاری ها و بیماری ها می تواند کمک خوبی باشد. گاهی گریه های غیرعادی اولین نشانه ی سالم نبودن نوزاد است. مثلاً گریه ی نوزادی که از آسیب های مغزی یا سه کروموزومی بودن رنج می برد، نسبت به گریه ی نوزاد سالم، کوتاه تر و ناموزون تر است.

به همین ترتیب گریه های نوزادانی که سوء تغذیه دارند، ویژگی هایی دارد: گریه های آنها نسبت به گریه های کودکانی که تغذیه ی طبیعی داشته اند، صدای اولیه طولانی تر، تن بالاتر و دامنه ی پایین تری داد. تغذیه بعد مهم دیگری از رفتار نوزاد است.

در واقع نوزاد، بخش مهمی از زمان بیداری خود را به شیر خوردن می گذراند. چرخه های تغذیه و بیداری با یکدیگر رابطه ی نزدیک دارند. اکثر نوزادان روزی باید بین 8 تا 14 نوبت شیر بخورند.

برخی آنها ترجیح می دهند که در فواصل زمانی خیلی کوتاه تغذیه شوند، مثلاً در فواصل یک ساعت یا یک ساعت و نیم، برخی دیگر دوست دارند در فواصل سه یا چهار ساعت شیر بخورند و حتی گروهی از نوزادان به فواصل دو یا سه ساعت در روز و 4 یا 5 ساعت در شب تغذیه می شوند. خوشبختانه به تدریج که سن بچه بیشتر می شود، دفعات کمتری غذا می خورد. در سن 12 ماهگی، اکثر نوزادان روزی سه یا چهار بار غذا می خورند.

تصمیم گیری درباره ی شیوه ی تغذیه ی نوزاد، با سینه ی مادر یا با شیشه ی شیر، به والدین مربوط می شود. با سینه شیر دادن امتیاز های زیادی دارد. زنانی که بچه ی خود را با شیشه شیر می دهند، رضایت عاطفی و روانی زنانی را که فرزند خود را با سینه شیر می دهند، به دست نمی آورند. تعداد زیادی از زنان می گویند که با سینه شیر دادن تجربه ی خوشایندی است.

برخی دیگر معتقدند که تماس نزدیک با مادر، به هنگام تغذیه از سینه ی او، برای کودک احساس امنیت و خوشحالی به وجود می آورد و شخصیت او را به شیوه ی مناسب و استوار رشد می دهد. با سینه شیر دادن راحت تر است. شیر همیشه آماده است و حرارت لازم را نیز دارد.

مهمتر از همه این که پژوهشگران کشف کرده اند که شیر مادر سرشار از مواد ایمنی است. این مواد، کودک را تا زمانی که دستگاه ایمنی او آماده ی فعالیت شود، در مقابل عفونت ها محافظت می کنند. مواد موجود در شیر مادر رشد آنتی کور و پختگی اعضای داخلی را فراهم می آورد.

البته شیر مادر محدودیت هایی نیز به وجود می آورد. مهمترین محدودیت آن کاهش آزادی مادر است. به علاوه اگر مادر دارو یا برخی مواد سمی مصرف کند، نوزاد باید به طور دایم تحت معاینه ی پزشک قرار گیرد.

در برخی موارد، احتمال دارد که داروها یا مواد سمی از طریق شیر مادر به بچه انتقال یابد و برای سلامتی او خطراتی به وجود آورد. تغذیه ی کودک با شیشه شیر، نسبت به تغذیه او با سینه برای مادر آزادی بیشتری فراهم می آورد.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید