هزینه نوشتن پروپوزال ارشد روانشناسی تربیتی و رشته های مشاوره و عاوم تربیتی به صورت رضایت طرفین امکان پذیر است.

این متن را بخوانید و برای انتخاب موضوع پروژه دانشجویی روانشناسی ایده بگیرید:
شیوه‌های اداره سازمان‌های آموزش و پرورش :

مطالعه نظام‌های آموزش و پرورش جهان نشان می‌دهد که معمولاً دستگاه‌های تعلیم و تربیت عمومی به شیوه مرکزی یا غیرمرکزی یا حد فاصل این دو اداره می‌شوند. نوع تعلیم و تربیت در کشورهای مختلف به عقاید و هدف‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بستگی دارد و اصول مورد قبول در سازمان و اداره اموری که به همین عقاید و هدف‌ها وابسته است شیوه آموزش و پرورش هر کشور را مشخص می‌سازد و هر یک از شیوه‌ها دارای مزایا و محدودیت‌هایی می‌باشد.

معمولا در فرایند تعلیم و تربیت دو بعد مهم را می‌توان شاهد بود: بعد اول شامل هدف‌ها، خط مشی‌های کلی و برنامه‌های آموزشی و پرورشی است و بعد دوم بیشتر ابزار و وسایل آموزش و پرورش را در بر می‌گیرد. اگر دولتی این دو بعد را در اختیار داشته باشد، دستگاه تعلیم و تربیت را باید متمرکز دانست.

در شیوه متمرکز، دولت مرکزی قسمت اعظم هزینه‌های آموزشی را از طریق طرح و تصویب در مجلس تأمین می‌کند. در این شیوه اصول و خط‌مشی واحدی بر مدارس حاکم می‌شود و واحدهای آموزشی معمولاً مجری مصوبات و دستورالعمل‌های مرکز هستند. در اداره آموزش و پرورش به صورت غیرمتمرکز، امور آموزش و پرورش هر منطقه با نظر و تأیید مردم و به کمک صاحب‌نظران‌ تعلیم و تربیت محلی انجام می‌گیرد و همه یا قسمت اعظمی از بودجه موردنیاز را مردم منطقه تأمین می‌کنند.

در این شیوه، صاحب‌نظران تعلیم و تربیت، آزادی عمل مجریان آموزش و پرورش را در دو بعد برنامه و خط مشی‌ها و اجرای برنامه‌ها ضروری می‌دانند و معتقدند که آموزش و پرورش ناشی از نیاز مردم و برای آنان است و باید به کمک و مشارکت همه‌جانبه مردم اداره شود. در شیوه غیرمتمرکز، سازمان مرکزی آموزش و پرورش و رهبری آن بیشتر نقش همفکری، ارشاد و ارائه رهنمودهای لازم را دارد و در برنامه‌ها و کوشش‌های کمی و کیفی آموزش و پرورش هر منطقه دخالتی نمی‌کند جز در مواردی که جنبه نظارت عامه دارد.

بعضی کشورهای جهان، استفاده شیوه حدفاصل بین تمرکز و عدم تمرکز را در اداره آموزش و پرورش کشور خود مناسب می‌دانند. در این کشورها، هدف‌ها و سیاست‌های کلی، ساختار آموزشی و برنامه‌های درسی در مقیاس کشوری عرضه می‌شود و مدیران منطقه‌ای و محلی در اتخاذ روش‌های مناسب، به تناسب موقعیت زمان و مکان آزادی عمل دارند.

در این شیوه تصمیمات اساسی و بنیادی، اعلام معیارها و استانداردهای کلی در توسعه کمی و کیفی مربوط به آموزش و پرورش بر عهده سازمان مرکزی است.