در این سایت نگارش پروپوزال کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی پذیرفته می شود.

این متن را بخوانید و برای انتخاب موضوع پروژه دانشجویی روانشناسی ایده بگیرید:
دستگاه عصی خودمختار:

1ـ سمپاتیک 2ـ پاراسمپاتیک دستگاه پاراسمپاتیک:

1ـ مردمک چشم را تنگ می کند. 2ـ ترشح بزاق را راه می اندازد. 3ـ ضربان قلب را کاهش می دهد. 4ـ در هر زمان معین براندام واحدی اثر می گذارد. 5ـ در دوره ی آرمیدگی بخش مسلط به شمار می آید. 6ـ در عمل گوراش مشارکت دارد و به طورکلی سبب تداوم کارکردهایی می شود که ذخایر بدن را محافظت می کند. 7ـ از نشانه های رایج پاراسمپاتیک در تسر شدید تحلیه غیرارادی مثانه یا روده است. 8ـ عمل کامل جسمی در نرها لغوظ در پاراسمپاتیک انجام می شود.

هیپوفیز:

یکی از مهمترین غده های درون ریز است که به صورت جوانه از مغز برآمده و درست زیر هیپوتالاموس قرار دارد. غده های رهبر: غده هیپوفیز به علت این که بیشترین تعداد هورمون را می سازد و بر ترشح غده های درون ریز دیگر کنترل دارد غده رهبر نامیده می شود.

غده هیپوفیز: 1ـ تنظیم رشد بدن 2ـ مسئول راه اندازی غده های دیگر چون تیرویید، غده های حسی، لایه بیرونی غده فوق کلیوی هستند. 3ـ رفتار عشقبازی، جفت گیری، تولیدمثل در حیوانات مبتنی بر کیش متقابل پیچیده بین دستگاه عصبی و تأثیر غده هیپوفیز بر غده های جنسی است.

هیپوفیز درست زیر تالاموس قرار دارد. هورمون عمده شرایط اضطراری: آدرنیوکورتیکوتروفیک در پاسخ به فشار روانی نورونهای خاصی در هیپوتالاموس ماده ای به نام عامل رهاسازی کورتیکوتروپین CRF ترشح می کنند.