انتخاب عنوان و جدید ترین موضوعات پروپوزال کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی و سازمانی از سایت ایران پژوهش امکان پذیر است.

مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
فروید ذهن را به سه بخش تقسیم کرد:

1- هوشیار: افکار و احساساتی که فرد در هر لحظه معین از آن آگاهی دارد. 2- نیمه هشیار: افکار و احساساتی که در هشیاری نیستند اما با کمی تلاش به هوشیاری می آیند. 3- ناهشیار: افکار و احساساتی که به آنها آگاهی نداریم مهمترین و بزرگترین بخش ذهن، ناهشیار است. ناهشیار، مخزن تکانه های غریزی، غیرقابل دسترس، تجربه های سرکوب شده خاطرات کودکی قبل از رشد زبان و امیال نیرومند ولی ارضاء نشده است.

رویا، شامل:

1- محتوای آشکار: داستان رویا، محتوای آشکار را نشان می دهد یعنی ارزش سطحی و ظاهر دفاعی آن را نشان می دهد. 2- محتوای نهفته: معنی نمادی رویدادهای موجود در داستان یعنی معنی زیربنایی و مرکز آرزومندانه آن را نشان میدهد.

وظایف رویا، شامل: 1- تخلیه کردن امیال ناهشیار. 2- تخلیه نور و فیزیولوژیکی، به این صورت که ساقه مغزنه (امیال ناهشیار) برای قشر تازه مخ درون دارهای تحریکی عصبی تولید می کند تا آنها را پردازش و معنادار کند. 3- تثبیت حافظه: به این صورت که وقایع روزمره از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت انتقال می یابد. 4- جلوگیری از استرس (کنارآمدن): به وسیله فراهم کردن فرصت بسیج کردن مکانیزمهای دفاعی علیه رویدادهای تهدیدکننده.

5- وظیفه مسئله گشایی: به این صورت که افراد هنگام خواب دیدن اطلاعات را پردازش می کنند، افکار را سازمان می دهند و برای حل مشکلاتشان به برداشتهای خلاقی می رسند. ناهشیار نوفرویدی، پردازش اطلاعات ناهشیار را قبول دارد اما معتقد است که قابلیت های تحلیلی آن (یعنی مسئله گشایی) شدیداً محدود است. ناهشیار نوفرویدی، با فرایندهای انگیزشی ارتباط زیادی ندارد.

در عوض آگاهی از طرز عمل (روندشناسی) را به اجرا می گذارد، رویدادها را به رغم آگاهی هشیار از اینکه قبلاً با آنها مواجه شده ایم تشخیص می دهد و دانش ناآشکار و غیرکلامی ای که به دست می آوریم، قرار می گیرد. ناهشیار فرویدی و نوفرویدی، هر دو قبول دارند که اطلاعات در سطح ناهشیار پردازش می شود. اما آنچه ذهن در مورد اطلاعات ناهشیار انجام می دهد نکته ای است که این دو دیدگاه را از هم متمایز می کند.