انجام پروپوزال کارشناسی ارشد روانشناسی کودک ، بالینی، عمومی، ورزشی، کودکان استثنایی، کار، به صورت توافقی تعیین می شود.

مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
نیازهای فیزیولوژیكی، قویترین انگیزه های حاكم هستند، در حالیكه نیازهای خودشكوفایی، ضعیف ترین انگیزه ها هستند. نیازهای پایین تر (مثل ایمنی) مشخصه جانداران غیرانسان و كودكان هستند در حالیكه نیازهای بالاتر (مثل عزت نفس) منحصر به انسان و بزرگسالان است.

نیازها بر اساس قدرت یا نیرومندی شان، در سلسله مراتب قرار می گیرند. هرچه نیاز در مرتبه پایین تر سلسله مراتب قرار داشته باشد، زودتر در فرایند رشد آشكار می شود. نیازهای موجود در سلسله مراتب به ترتیب ارضاء می شوند. سازمان سلسله مراتبی تصریح می كند كه قبل از اینكه افراد به دنبال احترام و عزت نفس باشند، ابتدا باید نیازهای فیزیولوژیكی، ایمنی تعلق پذیری آنها كاملاً ارضاء شده باشد. ارضاء كردن نیازهای پایین تر، شرط لازم برای ارضاء كردن نیازهای بالاتر است.

نیازهای فیزیولوژیكی، نیازهای ایمنی، نیازهای تعلق پذیری و محبت، نیاز عزت نفس (احترام)، جزء نیازهای كمبود هستند. مزو معتقد است كه وجود هر نیاز كمبودی بیانگر آن است كه فرد در حالت محرومیت قرار دارد. مزلو این نوع محرومیت را بیماری انسان نامید كه منظور او، ناتوانی در پیشروی به سوی رشد و شكوفایی بود.

نیاز خود شكوفایی، نیاز رشد محسوب می شود. در صورتیكه نیازهای كمبود ارضاء شده باشند، نیازهای رشد ظاهر می شوند و فرد را بی قرار و ناراضی می كنند. خود شكوفایی عبارت است از تبدیل شدن به بیش از آنچه فرد در حال حاضر هست، تبدیل شدن به هر چیزی كه فرد قابلیت شدنش را دارد. خود شكوفایی، اصطلاحی انتزاعی است. خود شكوفایی، انگیزۀ اصلی است كه 17 فرا نیاز را در هم ادغام می كند.