قیمت پروپوزال کارشناسی ارشد روانشناسی کودک و بالینی یا عمومی به صورت توافقی و براساس متغیرها تعیین می شود.

مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
نظریه یادگیری اجتماعی: بر نقش آموزی جنسی تأکید دارد و بر آن است که کودکان از راه پاداش گرفتن موفق به یادگیری و ترجیح رفتارهای قالبی جسنیتی می شوند.

نظریه یادگیری اجتماعی:توجیه ساده تری از تنش آموزی جنسیتی به دست می دهد و هم به پاداش ها و مجازات های کودکان برای رفتار مناسب یا غیرمناسب جنسیتی دریافت می کند و هم به شیوه یادگیری رفتارهای مربوط به نقش جنسیتی از راه مشاهده بزرگسالان اشاره دارد. هم نظریه روانکاوی و هم نظریه یادگیری اجتماعی به مفاهیم سرمشق گیری و همانندسازی در رفتارجنسی اشاره دارند.

اختلاف نظریه روانکاوی و یادگیری اجتماعی: نظریه یادگیری اجتماعی معتقد است که نقش آموزی طبیعتی یکی از رفتارهای آموخته شده است و باید بپذیریم که نقش آموزی جنسیتی رفتاری است نه غیرقابل اجتناب غیرقابل تغییر و این خلاف نظریه روان کاوی است.

نظریه شناختی ـ رشدی گلبرگ: مستقیماً ریشه در نظریه رشدشناختی پیاژه دارد مدتها قبل از آن که مفهوم ارتباط بین رفتار و جنسیت در کودکان رشد یا بدتر ترجیح می دهند یا همسالان هم جنس خود به فعالیت ها و بازی های ویژه جنسیت خود بپردازد. هویت جنسی سهم مهمی در نقش آموزی جنسیتی دارد. نقش آموزی جنسیتی: کسب آن دسته از ویژگی ها و رفتارهایی که فرهنگ جامعه معینی برای زنان و مردان خود مناسب می داد.

هویت جنسیتی: این که کودکان به تصور وشنی از خود به عنوان نر (مذکر) ماده (مونث) دست می یابند. ثبات جنسیتی: آگاهی از این که جنسیت فرد به رغم تغییرات سنی و ظاهری او ثابت می ماند.

نظریه روانکاوی: ثبات جنسیتی به این بستگی دارد که آیا کودک به مفهوم مردانگی یا زنانگی دست یافته یا نه نخستین روان شناشی که شرح جامعهی از هویت جنسیتی و نقش آموزی جنسیتی به دست داد زیگوند فروید بود که دیدگاه روانکاوی او نظریه مرحله یی در زمینه رشدروانی ـ جنسی است.

فروید معتقد بود که کودکان در حدود سه سالگی براندام تناسلی خود متمرکز می شوند و این را نشانگر آغاز مرحله ی تناسلی در رشد روانی ـ جنسیتی می دانست.

هزینه انجام پروپوزال و پروژه ارشد رشته های روانشناسی