تکمیل فرم پروپوزال نویسی روانشناسی کودک فرایندی است که باید بر اساس روش تحقیق علمی بخش هایی مانند بیان مسئله، پیشینه و اهداف و ... تنظیم شود.

مطلب زیر را مطالعه کنید شاید موضوعی به ذهنتان برسد:
آثار تاریخی جوان یا پیر بودن: در جامعه ی غربی طبق سنت، چرخه ی زندگی دارای 5 دوره ی متوالی تقسیم می کنند: خردسالی، کودکی، نوجوانی، بزرگسالی و پیری. فیلیپ آریس معتقد است که در قرون وسطی مفهوم کودکی به صورتی که ما امروزه می شناسیم وجود نداشت.

کودکان مثل بزرگسالان کوچک در نظر گرفته می شدند و تریبت آنها این بود که اجازه بدهند در کارهای بزرگسالان شرکت کنند. پلومب معتقد است که در قرون وسطی برای تعیین یک شخص 7ـ 16ساله هیچ کلمه ای وجود نداشته است. اصطلاح کودک رابطه ی خویشاوندی را بیان می کرد نه سن معینی را. آثار هنری و اسناد مربوط به قرون وسطی، بزرگسالان و کودکانی را نشان می دهد که باهم زندگی می کنند، لباس های مشابه می پوشند و فعالیت های مشترک زیادی دارند.

مفهوم نوجوانی که به جوامع غربی اختصاص دارد، باز هم تازه است، زیرا در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 به وجود آمده. قوانین تحصیلات اجباری، کارکردن کودکان و دادگاه های خاص نوجوانان از دوره ی نوجوانی یک واقعیت اجتماعی ساخته اند. امروزه بین نوجوانی و بزرگسالی مرحله ی دیگری تحت عنوان جوانی وجود دارد. جوانی یعنی دوره ای که 18 تا 25 سالگی را در بر می گیرد.

موقعیت های تازه، از جمله رفاه بیشتر، اهمیت یافتن تعلیم و تریبت و الزام های بسیار بالا در زمینه ی آموزش و تخصص را طولانی کرده است. در تعریف پیری نیز در دنیای غرب تحول دیده می شود. امروز تمایل بر این است که پس از 65 سالگی را به دو دوره تقسیم کنند:

دوره ی 65 تا 80 سالگی و دوره ی 80 سالگی به بالا. در طول زمان، برای پیش بینی لحظه ی رویدادهایی که مسیر زندگی شخص را تعیین می کنند، معیار سن اعتبار خود را از دست داده. و نیز تعریف سن در طول تاریخ، معیارهایی را که اشخاص براساس آنها به زندگی خود معنا می دهند، با دیگران سازگار می شوند و زمان های گذشته و باقیمانده را به حساب می آورند تغییر داده است. به عبارت دیگر امروزه، برای معنا دادن به زندگی، ایجاد ارتباط با دیگران، به حساب آوردن گذشته و در نظر گرفتن آینده، سن را معیار قرار نمی دهد.