موضوع جدید پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی کودکان استثنایی لزوما به معنی این نیست که هیچ متغیر آن کار نشده باشد بلکه طراحی موضوع باید به شکلی باشد متغیرها و روش جدید انتخاب شود.

متن زیر را بخوانید و برای انتخاب موضوع پایان نامه کودکان استثنایی متغیر مناسبی بیابید:

در این میان بحث ما از کودکان دچار اختلالات سلوی است.

به طور کلی کودکان ED/ BD که دچار اختلالات سلوکی هستند به دلیل رفتار پرخاشگرانه دچار طرد اجتماعی از طرف همسالان و دوستان خود می شوند.

خصوصیات هیجانی کودکان دارای آشفتگی هیجانی عمیق یا شدید این است که اغلب این کودکان را دارای اسکیزوفرنی یا قطع ارتباط باواقعیت و افکار عجیب و غریب می دانند علایم این بیماری اغلب در اواخر کودکی یا نوجوانی خود را نشان می دهد. در این جا ما به بحث از کودکانی می پردازیم که این کودکان را از آشفتگی خفیف جدا می کند.

فقدان مهارت های زندگی روزمره: یکی از نشانه های این کودکان و مشابهت کودکان ED/ BD که دچار اختلالات سلوکی هستند به دلیل رفتار پرخاشگرانه دچار طرد اجتماعی از طرف همسالان و دوستان خود می شوند.

خصوصیات هیجانی کودکان دارای آشفتگی هیجانی عمیق یا شدید این است که اغلب این کودکان را دارای اسکیزوفرنی یا قطع ارتباط با واقعیت و افکار عجیب و غریب می دانند علایم این بیماری اغلب در اواخر کودکی یا نوجوانی خود را نشان می دهد. در این جا ما به بحث از کودکانی می پردازیم که این کودکان را از آشفتگی خفیف جدا می کند.

فقدان مهارت های زندگی روزمره: یکی از نشانه های این کودکان و مشابهت کودکان ED/ BD با کودکان عقب مانده عدم توانایی آن ها در آموختن مهارت های اولیه زندگی (مثل آداب توالت، 5ـ 10 سالگی) است.

انحرافات ادراکی: این کودکان از لحاظ توانایی در درک اصوات و اشیاء پیرامون یک حالت بی تفاوتی بی تفاوتی دارند و گاهی به اشتباه آن ها را نابینا و ناشنوا ارزیابی می شوند. نقایص شناختی برخی از کودکان قابل آزمون نیستند و آن هایی هم که هستند در آزمون هوش غرامت عقب ماندگی ذهنی به دست می آورند. تعدادی از این کودکان باهوش هستند ولی هوش آن ها ضریب آمیز هست و این کودکان قادر به استفاده از هوش خود در مهارت های روزانه خود نیستند.

عدم ارتباط با دیگران: این گونه کودکان در قبال افرادی که می خواهند به آن ها محبت کنند بی تفاوت هستند و اگر والدین آن ها را بغل کند وضعیت بدن را منطبق نمی کنند. انحراف زبان و گفتار: برخی از این کودکان هیچ وقت زبان یاد نمی کنند ولی به صورت بی معنی اصوات دیگران را تکرار می کند.

خود، تحریکی: رفتار قالبی ـ تکراری و در کودکان آشفته در این کودکان بسیار یافت می شود.

رفتار خود آسیب رسان: برخی از کودکان آشفته شدید عملاً و مکرراً به خود آسیب می رسانند.

پرخاشگری نسبت به دیگران: برخی از کودکان به دیگران حمله می کنند و به دیگران آسیب می رسانند پیش آگهی بدون مداخله فشرده زود هنگام آن ها معمولاً حتی گس از درمان هم به مراتبت احتیاج دارند، مگر آن که درمان فشرده هنگامی صورت گیرد که آن ها خیلی جوانند درصورتی که این درمان ها قبل از سد سال و نیم شروع شود در 50 در صد موارد آن ها بهبود یافته و رفتاری معمولی دارند و در صورتی که درمان کمتر فشرده و بعد از سه سال و نیم صورت گیرد به احتمال بیشتری در بزرگسالی روان پریش تلقی می شوند.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید