قیمت انتخاب موضوع برای پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی و بالینی هزینه اندکی است که قبل از تحویل موضوع اخذ می شود و تا انتخاب قطعی موضوع عنوان های لازم ارسال می شود.

متن زیر حاوی متغیرهای مهمی است که برای انتخاب موضوع کمک کننده است :

اُ هوبارت ماودر: مسئله شرطي كردن اجتنابی: اگر وسیله ای به گونه ای طراحی شود که یک ارگانیسم شوک برقی دریافت کند.

تا اینکه پاسخ معینی را به اجرا درآورد. به سرعت خواهد آموخت که هر زمان شوک دریافت کند آن پاسخ را انجام دهد به این روش شرطي كردن گریز گویند. در شرطي كردن اجتنابی یک علامت مثل یک چراغ پیش از یک محرک آزارنده مانند شوک برقی رخ می دهد.

به جز حضور علامت که پیش از شوک می آید روش شرطي كردن اجتنابی شبیه روش شرطي كردن گریز است. در شرطي كردن اجتنابی ارگانیسم تدریجاً می آموزد که وقتی چراغ (علامت) روشن می شود پاسخ مناسب را بدهد. بنابراین از شوک اجتناب کند. پاسخ اجتنابی تقریباً برای همیشه حفظ می شود حتی اگر دیگر شوکی در کار نباشد. ماودر برای حل این مسئله که اینگونه پاسخ کدام سائق را کاهش می دهد.

نظریة یادگیری دو عاملی خود را پیشنهاد کرد. نظریة یادگیری دو عاملی: ماورا اولین عامل در نظریة دو عاملی خود را شرطي شدن پاولفی یا کلاسیک دانست. ماودر این شرطي شدن را علامت آموزی نام نهاد زیرا آن توجیه می کند که چگونه محرکهایی که در اصل خنثی هستند از راه تداعی با محرکهای غيرشرطي به صورت علامت خطر در می آیند و سبب ترس می شوند.

عامل دوم در نظریة او راه حل آموزی بود و این همان چیزی است که هال و ثوراندايك آن را شرطي شدن وسیله ای و اسکینر شرطي شدن کنشگر نامیده اند. که شامل یادگیری انجام دادن فعالیتهایی است که یا به محرک آزارنده یا به هیجانات منفی که از طریق شرطي شدن کلاسیک به صورت علامت خطر در آمده اند پایان می دهد. ماودر رابطة بین این دو یعنی شرطي سازي کلاسیک و کنشگر را نشان داده است. ماور سایقی را به وسیلة آن شرطي شدن اجتنابی را می توان تبیین کرد یافت که آن سائق ترس شرطی است.

تمام یادگیری، یادگیری علامت است:

او گفت: واکنشهای درونی بدنی مثلاً محرکهای وضعی حاصل از شلیک گیرنده های جنبشی همیشه پیش از پاسخهای آشکار رخ می دهند وقتی که ارگانیسمی می کوشد تا مسئله ای را حل کند مثلاً یاد بگیرد از یک محرک آزارنده بگریزد، دوچرخه ای را براند برخی از پاسخها به موفقیت و برخی به شکست می انجامند. احساسهای بدنی که پیش از پاسخهای آشکار موفقیت آمیز روی می دهند منجر به امید می شوند.

همانگونه که محرکهای بیرونی چنین نقشی را ایفا می کنند احساسهای بدنی که پیش از پاسخهای آشکار ناموفق می آیند موجب ترس می شوند. پس پاره ای از احساسها شکست قریب الوقوع را علامت می دهند و پاره ای دیگر از این احساسات بدنی می گویند که موفقیت حتمی است.

به طور خلاصه می توان گفت: ماور می گوید: ارگانیسم ها انتقالات را می آموزند. در نظریة ماور هیجانها در کانون توجه قرار دارند هیجانهای حاصل از محرکهای درونی و بیرونی هستند که نظام هدایتی اولیة رفتار را فراهم می کنند. ماور با این اعتقاد که تمام یادگیری، یادگیری علامت است یک نظریة اساساً شناختی از یادگیری خلق کرد. کنت و . اسپنس: او پس از مرگ هال بزرگترین سخنگوی نظریة هال بود. اسپنس و هال تأثیرات متقابلی بر یکدیگر داشتند.

خدمات اسپنس به یادگیری:

یادگیری تمییز دادن:

در این یادگیری معمولاً به حیوان دو محرک ارائه می شود و برای پاسخ دادن به یکی از آن دو تقویت می شود اما برای پاسخ دادن به محرک دوم تقویت دریافت نمی کند. اسپنس در زمینة یادگیری تمییز دادن بود که هال را در مقابل انتقادهای شناخت گرايان مورد حمایت قرار داد.

این گروه ادعا می کردند که در ضمن یادگیری تمییز دادن حیوانها اصول را می آموزند نه تداعیهای S-R را، آن گونه که هال می گفت: فرضهای اسپنس در رابطه با موقعیتی که ارگانیسم باید بین دو شی یکی را انتخاب کند:

1- نیرومندی عادت نسبت به محرکی که تقویت می شود با هر تقویت افزایش می یابد.

2- بازداری نسبت به محرکی که تقویت نشده است در هر کوشش تقویت نشده افزایش می یابد.

3- هم نیرومندی عادت و هم بازداری به محرکهایی که با محرکهای تقویت شده و محرکهای تقویت نشده شبیه اند تعمیم می یابند.

4- مقدار نیرومندی عادت تصمیم یافته از مقدار بازداری تعمیم یافته بیشتر است.

5- نیرومندی عادت تعمیم یافته و بازداری تعمیم یافته به صورت جمع جبری با هم ترکیب می شوند.

6- جمع جبری تمایلات گرایش (نیرومندی عادت) و اجتناب (بازداری) تعیین می کند که کدام محرک مورد گرایش واقع شود.

7- وقتی که دو محرک ارائه می شوند محرکی که دارای بیشترین نیرومندی عادت خالص است مورد گرایش قرار می گیرد و به آن پاسخ داده می شود.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید