هزینه پیشنهاد جدیدترین موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی بسیار اندک بوده و قبل از تحویل موضوع دریافت می شود و اگر موضوع تایید نشد مجددا موضوعات دیگر ارائه می گردد.

با مطالعه دقیق متن زیر متغیرها را یادداشت کنید تا بتوانید با آن موضوع پایان نامه روانشناسی عمومی انتخاب کنید :

انتساب ها و ارزشها خطاها و سوگیریهای زیر، فرایند انتسابی را سایه می افكند:

خطاهای انتسابی (سوگیریهای انتسابی):

(خطاها) سوگیریهای ادراكی:

- اساسی: گرایش به استفاده از عوامل درونی برای توجیه كردن پیامدهای دیگران. وارونه پذیر است.

خطای انتسابی اساسی، از سوگیری ادراكی ناشی می شود.

- مشاهده گر ـ عمل كننده: افراد پیامدهای خود را با عوامل بیرونی و پیامدهای دیگران را با عوامل درونی توجیه می كنند ـ وارونه پذیر است ـ خطای انتساب مشاهده گر ـ عمل كننده از سوگیری ادراكی سرچشمه می گیرد. (خطای انتساب اساسی و خطای عمل كننده ـ مشاهده گر، پدیدۀ ادراكی هستند نه انگیزشی)

سوگیریهای انگیزشی سوگیری خود یاری: افراد موفقیت خود را به عوامل درونی و شكست خود را به عوامل بیرونی نسبت می دهند. سوگیری خودیاری، پدیدۀ انگیزشی است. چون از میل افراد به محافظت از عزت نفس شان سرچشمه می گیرد. (از عزت نفس محافظت می كند ـ حفظ خود پندارندۀ مثبت).

سوگیری خودیاری، به عنوان یك سپر انگیزشی علیه احساس بی ارزشی، بی تفاوتی، ناامیدی خدمت می كند. نسبت دادن موفقیت به عوامل درونی و نسبت دادن شكست به عوامل بیرونی (انتساب خودیاری)، منجر به حفظ خود پنداره مثبت می گردد.

نسبت دادن شكست به عوامل بیرونی و نسبت دادن پیروزی به عوامل بیرونی، منجر به افسردگی می گردد. افراد دارای سبك تبینی خوشبینانه، برای موفقیت های خود امتیاز زیادی قائل هستند اما مسئولیت شكست های خود را نمی پذیرند. فرد افسرده، سبك تبیینی خوشبینانه ندارد اما فرد خودشیفته، سبك تبیینی خوشبینانه افراطی دارد.

انتساب خودیاری توهم كنترل ایجاد می كند سبك تبیینی خوشبینانه بوجود می آورد. سبك تبیینی بدبینانه، به انگیزش لطمه می زند و از هیجان منفی خبر می دهد. در موقع شكست افراد دارای سبك تبیینی بدبینانه، دست از تلاش می كشند.

گرایش های انگیزشی تسلط در برابر درمانده: افراد به مرور زمان یاد می گیرند، شكست را به شیوه هانی مختلفی در نظر بگیرند. گرایش انگیزشی تسلط، به خود قوی و مقاوم هنگام مواجه شدن با شكست اشاره دارد. فردی كه گرایش انگیزشی تسلط دارد به رغم وجود مشكلات و بدبیاریها تمركز خود بر تكلیف را از دست نمی دهد، تسلط خود را حفظ می كند و به این طریق با شكست برخورد می كند. گرایش انگیزشی درمانده، به خود ضعیف هنگام مواجه با شكست اشاره دارد.

فردی كه گرایش انگیزشی درمانده دارد، با دست كشیدن از تلاش و كناره گیری به شكست پاسخ می دهد و طوری عمل می كند كه گویی اوضاع از كنترل او خارج است. افراد تسلط گرا، تلاش خود را بیشتر می كنند و راهبردهای خود را تغییر می دهند. افراد درمانده گرا، توانایی خود را ملامت می كنند و امید خود را به هر گونه موفقیت در آینده از دست می دهند.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید