برای یافتن موضوع جدید پایان نامه ارشد روانشناسی بالینی سایت های مختلفی ادعا دارند اما در سایت ایران پژوهش ما به جای ماهی به شما ماهیگیری خواهیم آموخت.

متن زیر حاوی متغیرهای مهمی است که برای انتخاب موضوع کمک کننده است :

مدت های زیادی است که سنجش یکی از فعالیت های مهم متخصصان بالینی شاغل است باید بین سنجش و تشخیص تمایز گذاشت.

غالباً تشخیص به طور ضمنی به معنای پذیرش رویکرد تشخیص روانپزشکی است و برای بسیاری از متخصصان بالینی معرف استفاده سهل انگارانه از برچسب ها در توصیف بیماران است.

تعاریف سنجش: ملنی و وارد: فرایند حل مسأله ـ ساندبرگ: مجموعه فرایندهای مورد استفاده توسط شخص یا اشخاص. برای پروراندن برداشت ها و تصورات اتخاذ تصمیمات و وارسی فرضیه های مربوط به الگوی خصوصیات شخص که تعیین کننده رفتار وی در تعامل با محیط است.

خصوصیت مصاحبه: تعامل: مصاحبه عبارت است از تعاملی که حداقل بین دو نفر درمی گیرد. تمامی شرکت کنندگان در این فرایند سهیم هستند و هر یک پاسخ های هم را تحت تأثیر قرار می دهند. تعامل مصاحبه برای نیل به هدفی طرح ریزی می شود که هشیارانه انتخاب شده است.

مسئولیت مصاحبه کننده: حفظ مصاحبه در مسیر خود دو سوق دادن آن سوی هدف. مصاحبه شکل های مختلفی دارد. از حقیقت یابی و رهاسازی هیجانی گرفته تا پرسش و مقابله. سالیوان درباره مصاحبه روانپزشکی گفته: برقراری روابط به شکل روابط میان فردی معمولی تابو است.

تفاوت مصاحبه ها با آزمون ها: آزمون گیری روانشناختی عبارتست از جمع آوری داده ها از طریق رویه ها صریح تحت شرایطی استاندارد. اما اکثر مصاحبه ها تا حدودی، انعطاف پذیر تهیه می شوند. بنابراین مشخصه منحصر به فرد روش مصاحبه، فراهم آوردن فرصت زیادتر برای یک رویکرد انفرادی می باشد که در کسب داده ها از شخص یا بیماری خاص موثر است. این انعطاف پذیری هم معرف نیرومندی و هم معرف ضعف تکنیک های مختلف مصاحبه است.

انواع مصاحبه: مصاحبه انواع مختلفی دارد، اما تکنیک ها و روش های مصاحبه در مقایسه با اهداف آن از تنوع کمتی برخوردار است. در تمام مصاحبه ها به مهارت های یکسانی احتیاج است. هر چند مصاحبه تاریخچه ای ـ اجتماعی در مقایسه با مصاحبه ی تشخیصی یا پذیرش رویکرد مستقیم تری را از سوی مصاحبه گر می طلبد، اما در این رابطه همپوشی بسیار زیادی وجود دارد.

مصاحبه جذب پذیرش:

مصاحبه پذیرش دو هدف دارد: الف) تعیین دلیل رجوع بیمار ب) قضاوت در مورد اینکه آیا تسهیلات، سیاست ها و کفایت آژانس موجب برآورده شدن نیازها و انتظارات بیمار می شود.

مصاحبه ی تاریخچه موردی: در مصاحبه های تاریخچه موردی تا حد امکان تاریخچه اجتماعی و شخصی کاملی اخذ می شود. در این مصاحبه توجه به حقایق عینی، تاریخ ها و رخدادها و همچنین احساسات بیمار در مورد آنها مبذول می شود.

هدف از تاریخچه موردی: فراهم آوردن زمینه و بافتی وسیع است که بتوان بیمار و مسأله را در چارچوب آن قرار داد. تاریخچه اجتماعی ـ شخصی طیف گسترده ای از مطالب را تحت پوشش قرار می دهند. این تاریخچه دربرگیرنده کودکی و بزرگسالی است و موضوعات تحصیلی، جنسی، پزشکی، محیطی، والدی، مذهبی و آسیب روانی را شامل می گردد.


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید