انتخاب موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد ادبیات عربی با مطالعه مطالبی که در این سایت منتشر می شود راحت تر است.

برای انتخاب موضوع پایان نامه ارشد ادبیات عربی مطلب زیر را بخوانید:
شاعر قروی ، هنگامی که از فقر و فقیر سخن می گوید ، گاه دیدگاههای متفاوتی در این زمینه دارد که در عین تفاوت ، در موازات یکدیگرند . او گاه با پررنگ کردن نقش جامعه- همانطور که گذشت – نظر افراط گونه خود را بیان می کند ، و گاه با تزریق حس خوش بینی خود سعی دارد ، چنین روحیه ای را درهمنوع فقیر خود زنده نگه دارد .

او فقیر را صاحب زمین و آسمان می داند و چنین مالکی از نظر او فقیر نیست :

ولک الأرض و السماء و هل یدعی فقیراً من علک الأکوانا

به نظر شاعر قروی ، بدون هدف زندگی تلخ است ؛ حتی اگر هدفی در میان نباشد ، بازهم انسان باید هدفی خلق کند ، تا به زندگی اش معنی ببخشد . ( قروی ، 1973 ، مقدمه دیوان )

چنین انسانی ، هیچ گاه به فقر چون مصیبتی دهشتناک نمی نگرد ، بلکه دائما به جای آنکه از فقر شاکی باشد ، به آن لبخند می زند ، آن چنان که گویی در اوج ثروت است . آنچه به انسان ارزش می دهد ، دارایی یا ناداری نیست ، بلکه انسانیت و صفات انسانی است که ارزش انسان را ارتقا می دهد و اینکه انسان حکیم باشد و دل او پر از رحمت وعطوفت :

اجعل الأرض حیث کنت جنانا

إن تکن قد هجرت منها جناناعر

واسم عن أن تشکو إلی الناس فقراً

و لئن بت جائعاً ظمآنا کن إله النضار عندی لست شیئاً ، ما لم تکن إنسانا اشبع العقل حکمه و اختباراً و املأ القلب رحمه و حنان ( قروی ، 1973 ، مقدمه دیوان )

شاعر قروی ، آنطور که از شعر او بر می آید ، تنها به وصف آنچه پیرامون او اتفاق می افتاد ، نمی پردازد ؛ او در پی خلق جهانی است که برتر و غنی تر از عالم واقع است ، و با استفاده از اشعارش سعی دارد ، مخاطبش را به سمتی بکشاند تا آن جهان به واقعیت تبدیل شود .

شاید توصیف دور نمای مدینه فاضله قروی ، مخاطب را به فکر وادارد تا در شیوه زندگی خود تجدید نظر کرده و در صدد دگرگونی درونی و اصلاح محیط پیرامون خود برآید . او سعی دارد از این راه ، جامعه خود را که از فقر رنج می برد ، تغییر دهد و با القای روحیه امید و خوش بینی به شریان های جامعه ، به انسان ها کمک کند تا در پی تحقق خلاقیت های خود و خلق جهانی ایده آل باشند .

غالب اشعار قروی ، زنجیرهای به هم پیوسته ای هستند که دعوت به انقلاب و تغییر واقعیت های اجتماعی دارند . آنچه برای قروی مهم است ، تک تک نابسامانی های اجتماعی نیست ، بلکه شرایطی است که زندگی را تیره و غیر انسانی کرده است ؛ از همین رو ، انسان همواره بایستی در پی شکستن و محو آن عواملی باشد که واقعیت زندگی وی را دردناک کرده است ، فقر یا ظلم ؛ جهل یا ذلت . قروی ، دراین گونه اشعار ، بسیار به ابوماضی نزدیک است .

او خطاب به انسان می گوید : کم تشتکی و تقول ! إنک معدم و الأرض ملک والسما و الأنجم ولک الحقول و زهرها وأریجها و نسیمها و البلبل المترنم


مشاوره و انجام پروپوزال، پايان نامه ، پروژه و تحلیل آماری با spss:
مشاور:علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید