در یک سایت جامع بهتر می توانید جهت انتخاب موضوع برای پروژه دانشجویی کارشناسی و ارشد روانشناسی اقدام کنید.

این متن را بخوانید و برای انتخاب موضوع پروژه دانشجویی روانشناسی ایده بگیرید:
فرضیه لیپواستاتیك: می گوید كه كاهش ذخیرۀ چربی در بافت چربی، باعث تحریك بافت چربی شده و بافت چربی هورمونهایی را به خون ترشح می كند كه باعث تحریك مصرف غذا و ایجاد انگیزش افزایش وزن میشود و زمانی كه ذخیرۀ چربی در بافت چربی افزایش یافت، باعث تحریك بافت چربی و آن هورمونهایی (هورمون لپتین) را به داخل خون ترشح می كنند كه از طریق خون به مركز VMH در هیپوتالاموس رفته و به گیرنده های چربی در این مركز متصل شده و باعث تحریك این مركز و احساس سیری را ایجاد می كنند كه از مصرف غذا می كاهد. نتیجه جانبی فرضیه لیپواستاتیك: نظریه نقطه تثبیت است.

این نظریه می گوید كه هر فردی، وزن بدن یا ترموستات چربی دارد كه به صورت زیستی تعیین شده است و عوامل ژنتیكی هنگام تولد و یا مدت كوتاهی بعد از آن، آنرا تثبیت می كنند. طبق این نظریه، برانگیختگی گرسنگی و سیری، به اندازۀ سلولهای چربی بستگی دارد.

تأثیرات محیطی: وجود تنوع غذا، رفتار غذا خوردن را ترغیب می كند. افراد زمانی كه در حضور دیگران غذا می خورند بیشتر از زمانی كه تنها هستند می خورند. موجود بودن غذا و مقدار پروتئین زیاد هم باعث می شود كه افراد پرخوری كنند. فشار اجتماعی برای خوردن یا رژیم گرفتن، هم بر رفتار خوردن تأثیر می گذارد.

فشار گروه می تواند تنظیم فیزیولوژیكی را تحت شعاع قرار دهد یعنی تأثیرات برون ارگانیزمی، تأثیرات درون ارگانیزمی بر گرسنگی و خوردن را تحت الشعاع قرار می دهند. موقعیت های رهایی از قید و بند: رژیم گرفتن با راهنماهای فیزیولوژیكی تداخل می كند و آنها را تحت الشعاع قرار می دهد كه رژیم گیرنده ها بعد از خوردن یك غذای پر كالری مستعد پرخوری شدند به این پدیده رهایی از قید و بند و به الگوی پرخوری، تنظیم تقابلی گویند.

مصرف غذای پر كالری، افسردگی، اضطراب، شكست در یك تكلیف ساده، سخنرانی در حضور جمع باعث می شوند. رژیم گیرنده خود را از قید و بند رها كند. رژیم گیرنده های افسرده معمولاً وزنشان بالا می رود در حالیكه افراد افسرده ای كه رژیم نمی گیرند معمولاً وزنشان كم می شود. 4- میل جنسی


جهت مشاوره در زمينه پروژه های دانشجویی روانشناسی با ما تماس بگيريد:
عرضه کننده: علی محمدی
شماره تماس: 09011853901
ايميل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید